Galerie

Proiecte Rosa Gres din România.
Produsele Rosa Gres au fost introduse pe piața din Romania în 2003.
La început, în perioada 2003 -2007 erau cautate soluțiile complete de la Rosa Gres pentru industria alimentara (proiectele SAPARD - cu fonduri europene): fabrici mezeluri, abatoare, fabrici de lapte și produse lactate, fabrici de bere, crame..
Soluția completă Rosa Gres este compusă din soluții pentru pardoseală și pereți.
Pentru pardoseală:
- gresie antiacidă, plinta scafă antiacidă, colțuri interioare și exterioare plintă scafă antiacide, adeziv flexibil pentru lipit gresia, adeziv elastic pentru lipit plinta pe panourile sandwich,  chit antiacid tri component epoxidic
Pentru pereti
- gresie porțelanată antiacidă glazurată, racorduri din gresie pentru rotunjit muchii și colțuri, adeziv flexibil pentru lipit gresia, chit antiacid tri component epoxidic.
Acum toate produsele din gresie antiacidă sunt și antibacteriene.
Dupa 2007 - intrarea României în UE - a început sa ia amploare construcția de piscine, în special bazinele didactice de înot, piscinele olimpice și piscinele publice.
În ultima perioadă s-a dezvoltat și partea de piscine private și piscinele publice cu noul concept Piscine Unice (Unique pools).
Noul concept ne oferă posibilitatea de a instala aceeasi gresie atât în interior, cât si în exterior dar și pe plajă sau în interiorul piscinei.
Există piese speciale din același tip de gresie - margine piscină, trepte de scară, grătar din gresie compact sau flexibil, canal din gresie pentru plajă sau canal PVC cu gratar din gresie.
De asemenea, Rosa Gres a dezvoltat Sistemul 9 - prefabricate de beton pentru margine și canal colector
Fiecare tip de gresie are piesă de margine piscină: margine pentru skimmer, margine pentru canal colector, margine infinity.

Proiecte Rosa Gres din România

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active