Grătar

Rosa Gres este o companie de pionierat în domeniul proiectării de soluții inovatoare pentru plaja piscinei.
Două produse vedetă sunt recunoscute internațional ca marcă înregistrată: Grătarul compact și cel flexibil din gresie porțelanată.
Ce grătar alegem pentru piscină? Compact sau flexibil? Alegerea grătarului pentru canalul colector/perimetral/overflow al piscinei este cheia proiectării piscinei la nivelul plajei.
Când estetica joacă un rol important alegerea perfectă este grătarul compact din gresie porțelanată  antiderapantă.
Este discret și asigură finisajul perfect. Potrivit pentru piscinele cu formă dreptunghiulară, pătrată.
Grătarul flexibil ne permite să-l montăm în zone de curbură cu rază mai mare de 75 cm. Este perfect adaptabil și se recomandă și la piscinele cu forme curbate.
Grătarul din gresie compact sau flexibil este recomandat pentru piscine private, dar și pentru cele publice din hoteluri, centre wellness & spa, cluburi sportive,etc. Ideale atât pentru piscine mici cât și pentru cele mari.
Pentru colectarea apei murdare de pe plajă și să evităm ca aceasta să ajungă înapoi în piscină Rosa Gres oferă grătarul special din gresie porțelanată antiderapantă. Acesta se plasează deasupra unui canal de plastic.
Aceste tipuri de grătare din gresie le întâlnim la toate familiile de gresie porțelanată Rosa Gres. De la cele cu aspect modern, la aspect de ardezie sau lemn.

Grătar flexibil:

Grătar compact:

Grătar

Sunt 206 produse.

Se afiseaza 1-12 din 206 produs(e)

Filtre active