Piscine Publice

Cei peste 40 de ani de experiență și mii de proiecte realizate în toată lumea reprezintă cheia specializării Rosa Gres: producerea de plăci ceramice porțelanate presate și pachete de soluții care să ușureze proiectarea și construcția piscinei.

CE OFERIM

Soluții complete - esențiale pentru întreg procesul de creere și construcție al piscinei, de la proiectare și arhitectură la alegerea celui mai potrivit sistem constructiv și a plăcilor porțelanate aferente.

Soluții inovative - canalul colector din gresie porțelanată într-o variată gamă de culori; sistemul nostru exclusiv de finisaj antiderapant, confortabil și ușor de curățat.

Soluții practice și flexibile care pot fi aplicate oricărui proiect de piscină: de la piscinele pentru competiții sportive, la piscinele pentru hoteluri, centre de sănătate, piscine publice sau private.

Sisteme constructive -Sistemul 9 pentru coronament.

Cu noul catalog Rosa Pool scopul nostru este să vă prezentăm soluții care să vă ajute în derularea proiectului de piscină.

Pentru piscinele publice găsiți aici plăcile ceramice porțelanate pentru interiorul piscinei, margine de piscină pentru diferite sisteme constructive, o gamă variată de piese speciale cum ar fi racorduri, muchii, trepte.

Marginea de piscină este antiderapantă și bicoloră conform Normelor Europene. 

Plăcile ceramice porțelanate pentru interiorul piscinei sunt în varianta netedă sau antiderapantă.

Piscine Publice

Sunt 107 produse.

Se afiseaza 1-12 din 107 produs(e)

Filtre active